Υποστήριξη φορέων για ωρίμανση και αποτελεσματική υλοποίηση πράξεων - «Ανάπλαση Φαληρικού όρμου και δημιουργία οικολογικού πάρκου», 16.36.2.Π26, Α/Α ΟΠΣ 5713

tech help

| Περιεχόμενο πρόσκλησης:

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης αφορούν στην Δράση 16.36.2 του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ και ειδικότερα αφορούν την υποστήριξη δικαιούχων για την ωρίμανση πράξεων του Άξονα 14 του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ, προκειμένου να επιτευχθούν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020, όπως ισχύει.

Ειδικότερα μέσω της παρούσας πρόσκλησης χρηματοδοτούνται:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν την εκπόνηση ή την επικαιροποίηση υποστηρικτικών ή/και εξειδικευμένων μελετών (ενδεικτικά: Ειδική ακουστική μελέτη, για τον προσδιορισμό ενδεχόμενων υψηλών επιπέδων θορύβου από τη λειτουργία του οδικού έργου και για τον προσδιορισμό μέτρων αντιμετώπισης τους και μελέτη για τον υπολογισμό των απαιτούμενων θυροφραγμάτων για τον καθαρισμό του Κηφισού ποταμού, σε συνδυασμό με την υλοποίηση του αντλιοστασίου για την παροχέτευση θαλασσινού νερού υπό πίεση, από την εκβολή του Κηφισού Ποταμού στη θάλασσα. 

| Δυνητικοί Δικαιούχοι:

Δ/νση Τεχνικών έργων Περιφέρειας Αττικής 

| Συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη: 75.000 €

| Περίοδος Υποβολής: από 17/03/2022 έως 30/06/2022

| Υπεύθυνος επικοινωνίας:

κ. Νικόλαος Πασσάς, τηλ. 2132142202, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

| Πρόσκληση εν ισχύ:  

Πρόσκληση pdf icon   //   Συνημμένα πρόσκλησης rar icon