Υποστήριξη φορέων για ωρίμανση και αποτελεσματική υλοποίηση πράξεων, 16.36.2/ Π20, Α/Α ΟΠΣ 4835

tech help

| Περιεχόμενο πρόσκλησης:

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης αφορούν στην Δράση 16.36.2 του ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ και στην Δράση 16.36.2.

Ειδικότερα αφορούν στην επιστημονική και τεχνική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ καθώς και των εποπτευόμενων φορέων της στην άσκηση των καθηκόντων τους που σχετίζονται με την κάλυψη υποχρεώσεων τους προς τα κοινά Ευρωπαϊκά Όργανα, στην τήρηση του κοινοτικού και του εθνικού περιβαλλοντικού κεκτημένου, καθώς και στην εφαρμογή και παρακολούθηση των Κοινοτικών Οδηγιών που σχετίζονται με αυτό,σύμφωνα με την εγκεκριμένη 15η Εξειδίκευση Εφαρμογής του ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020.

Ειδικότερα μέσω της παρούσας Πρόσκλησης χρηματοδοτούνται:

Ενέργειες διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων, αξιοποίησης αποβλήτων και σύνταξης μελετών σκοπιμότητας και εκπόνησης εμπειρογνωμοσύνων στο πλαίσιο του ΕΣΔΑ 2020-2030, σύνταξης σχεδίων δράσεων αστικών στερεών αποβλήτων καιεπαναχρησιμοποίησης υλικών, παροχής τεχνικών, νομικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε έργα ΣΔΙΤ, κατασκευής και επικαιροποίησης ηλεκτρονικών πλατφόρμων παρακολούθησης των στερεών και υγρών αποβλήτων και των υποδομών τους, καθώς και ενέργειες ολοκλήρωσης των διαδικασιών μετάπτωσης των έργων διαχείρισης στερεών αποβλήτων από τους καταργούμενους ΦΟΔΣΑ στους Ειδικούς Διαβαθμιδικούς Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων σε κάποιες Περιφέρειες της χώρας.

| Δυνητικοί Δικαιούχοι: 

Γενική Γραμματεία Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Διεύθυνση Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Τμήμα Ελέγχου και Σχεδιασμού Επεξεργασίας Λυμάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

| Συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη: 2.424.200 €

| Περίοδος Υποβολής: από 01-04-2021 έως 31-12-2021

| Υπεύθυνος επικοινωνίας:

κα Μαρία Σκαλτσά, Τηλ.: 2132142205, Fax: 210 6920437, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

| Πρόσκληση εν ισχύ:  

1η τροποποίηση Προσκλησης pdf icon   // Συνημμένα πρόσκλησης rar icon

| Παλαιότερες Προσκλήσεις

Πρόσκληση pdf icon   //   Συνημμένα πρόσκλησης rar icon