Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αυτοματοποίηση του Συστήματος Οδοφωτισμού Δήμου Αθηναίων με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους της ενέργειας για τον φωτισμό, 10.4c.15.3.6, Α/Α ΟΠΣ 6042

perivallon

| Περιεχόμενο πρόσκλησης:

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης αφορούν στη Δράση 10.4c.15.3.6: «ΕνεργειακήΑναβάθμιση και Αυτοματοποίηση του Συστήματος Οδοφωτισμού Δήμου Αθηναίων», του Ειδικού Στόχου 15 του Άξονα Προτεραιότητας 10 του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ, σύμφωνα με την εγκεκριμένη 20ή Εξειδίκευση Εφαρμογής του Ε.Π – Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α2014-2020 και αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση και στην αυτοματοποίηση του συστήματος Οδοφωτισμού του Δήμου Αθηναίων.

Η δράση καλύπτει μέρος του συστήματος ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων χώρων (Οδοφωτισμός) του Δήμου, σε δρόμους και πλατείες και στοσύνολο της γεωγραφικής του έκτασης.

Στόχος της δράσης είναι η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου ως αποτέλεσμα της εξοικονόμησης ενέργειας, καθώςκαι η μείωση του κόστους της ενέργειας για τον οδοφωτισμό. Επίσης η δράση συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του ΕΣΕΚ,μέσω της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. 

| Δυνητικοί Δικαιούχοι:

Δήμος Αθηναίων 

| Συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη: 3.000.000 €

| Περίοδος Υποβολής: από 13/06/2022 έως 30/09/2022

| Υπεύθυνος επικοινωνίας:

κα Βασιλική Ασημάκη, τηλ. 2132142204, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

| Πρόσκληση εν ισχύ:  

Πρόσκληση pdf icon   //   Συνημμένα πρόσκλησης rar icon